Actueel verkoopaanbod

Onderstaand ons actuele verkoopaanbod. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bezichtiging.

Daarnaast zijn wij doorlopend op zoek naar goede jonge paarden, uit fokzekere moederlijnen. Inruil is mogelijk.

Merries:

 

• GEVRAAGD: jonge drachtige stermerrie (tot max. 6 jaar) uit sterke moederlijn, stokmaat rond 1.65m.

• 9-jr. stermerrie (Haitse x Teunis). Stokmaat 1.62m Sterk bewegend paard, goed bereden, verkeersmak en betuigd in enkelspan, dubbelspan en klavertje 3! Inmiddels weer drachtig van Bikkel 470.

• Entermerrie (Jasper x Meinse). Mooie grote jaarling met een opvallend front, heel goed beenwerk én veel beweging! Komt uit een mooie moederlijn met maat en beweging. Interessant voor toekomstige fokkerij. 

VOOR DE SERIEUZE FOKKER: 8-jr. Kroon Sport merrie (Stendert x Tsjalke)!! Bloedmooie merrie met opvallend veel jeugdigheid en spijkerhard beenwerk. IBOP-rijproef 78.5 en voormalig Reserve-Kampioen op de fokdag. Top moederlijn; Model-Model-Stb. Pref. Prest. Heeft momenteel een prachtig merrieveulen aan de voet van de Reserve-Kampioen HK Menne 496! Dit veulen kreeg eind juni op de Fokdag in Oosterland een 1e premie en werd verkozen tot "Beste merrieveulen". Inmiddels is ze ook weer drachtig van Menne 496. Deze fantastische Kroonmerrie wordt zonder veulen verkocht. HOGERE PRIJSKLASSE. *VERKOCHT*

 

 

Hengsten / Ruinen:

• 4-jarige hengst (Jerke x Pier). Stokmaat 1.65m. Netjes ingereden. Fraaie hengst met veel uitstraling en een schitterend mooi front! Draaft lekker los door het lichaam met een goed gebruik van het achterbeen. Röntgenlogisch gekeurd. 

• 6-jarige Sterhengst (Felle x Andries). Stokmaat 1.67m. Zeer rassige hengst met geweldige Friese uitstraling! Heel veel behang en diepzwart van kleur. Loopt goed voor de kar, ook in het verkeer. Paard met een plezierig karakter. *VERKOCHT* 

• 5-jarige Sterruin (Onne x Sape). Een hele opvallende verschijning met een stokmaat van maarliefst 1.78m!!! Heel modern type met veel uitstraling. Een paard waar je letterlijk en figuurlijk niet omheen kunt! Loopt super voor de wagen in zowel enkel- als dubbelspan en 100% verkeersmak. Ook onder het zadel een heel fijn paard om te rijden. Absoluut een toekomstig sportpaard! Röntgenlogisch en klinisch helemaal in orde. 

• 3-jarige hengst (Tsjalke x Doaitsen), stokmaat 1.64m.

• 3-jarige hengst (Hessel x Haitse), stokmaat 1.64m.

• 3-jarige hengst (Bartele x Ulbert), stokmaat 1.64m.

• 3-jarige hengst (Fonger x Teeuwis), stokmaat 1.60m.

Correcte en handzame jonge hengsten, allen vol papier en inmiddels gelongeerd. 

 

 

 

 

 

Ga terug