HATTRICK VOOR LUCIE-KATE IN TERNAT!!!

Het BSFP organiseerde afgelopen zondag haar jaarlijkse Fokdag wederom op de mooie accomodatie in Ternat. Het werd voor ons een hele mooie keuringsdag onder prima weersomstandigheden. 

Bij de 3-jarigen hadden we Ypke vd Hoeksche Hoeve (Bartele x Dirk) mee van fam. Herweijer uit Nieuw-Beijerland. Aanvankelijk liep ze 4e, maar door haar formidabele stap klom ze op naar de 2e plaats in haar rubriek en het Sterpredikaat! Bij de VB-hengsten hadden we de 6-jr. Norwin van ’t Hegtveld (Felle x Andries) van fam. Kenis uit Loenhout mee. Een super stoere hengst met een fantastische rasuitstraling. Hij liet zich in draf heel best zien en werd ook Ster verklaard! 

Bij de Kroonmerries was Lucie-Kate (Sjouke x Wierd) van Franz Paternoster en Benny Sannen wederom van de partij. In 2014 kwam ze als een duveltje uit een doosje door Algeheel Kampioen te worden. In 2015, inmiddels Kroon, wist ze dit kunstje te herhalen. Afgelopen zondag stond ze er weer. En hóe. Als een echte routinier knalde ze als vanouds door de baan. In de namiddag werd ze voor de 3e keer uitgeroepen tot Algeheel Kampioen van België. Een spijkerharde merrie met heel veel jeugduitstraling, een hele krachtige stap en de juiste manier van draven. Als kers op de taart werd ze door de inspectie tot MODEL gepromoveerd!!!
Deze topper is inmiddels drachtig van Bikkel 470, die zich in de hengstenshow met Linda in het zadel overigens weer van zijn beste kant liet zien!

Ga terug